Mindgood logo

This is US.

@thisisus

This is US. We disobey ugly thoughts. Speak up to ugly words. We disrupt the boring and criticize the critics. We break down ugly opinions and rewrite ugly history. We fight ugly. Create attractive campaigns with US.

Medio 2020 werd US één van de Mindgoods. Met een verscherpte structurering én positionering werd een platform gecreëerd om door te groeien van start-up naar scale-up. Vanaf dat moment vormde US geen bedrijf meer, maar een actiegroep. En wat doet een actiegroep? Juist. Actievoeren. US gaat de strijd aan met lelijke content.

Waarom? Attractieve campagnes zijn effectieve campagnes. Het uitkijkpercentage van video’s schiet omhoog en de CPM duikt omlaag. Met een investering in aantrekkelijke content bespaar je dus aanzienlijk op je digitale media spend. Als je het US vraagt een win-win voor mens én merk.

Result

Na 3 opeenvolgende jaren met een gemiddelde omzetgroei van 10% groeide de omzet in 2021 met bijna 80% van 900K naar 1.6 mio. De organisatie schaalde op van 8 naar 14 actievoerders met de gezamenlijke missie om uit de strijd te komen als grootste creatieve contentstudio in Brabant.

2022 wordt gebruikt om het concept nog beter neer te zetten, het businessmodel voor een bredere markt relevant te maken en een schaalbaar product te lanceren rondom ‘smart video’. Je bent dus nog niet van US af.

Good
minds
think
alike
Start growing a
business together

Pitch your
project

Are you one of those good-minded entrepreneurs? We invest creativity in companies up to 10 FTE and a turnover of 0-1000K.

Contact us